Over ons.

Maak kennis met ons bedrijf en ons team van Willy Wortels.

Duracom is een fullservice internet- en webdevelopment bureau welke inmiddels bijna 15 jaar opereert vanuit het Friese Drachten. Met een team van 9 specialisten op elk hun eigen vakgebied realiseren we websites, webwinkels en maatwerk webapplicaties. Volgens het YAGNI* principe creëren we doeltreffende internetoplossingen voor uiteenlopende klanten, klein en groot.

Het internet biedt tegenwoordig op vele manieren kansen en uitdagingen, e-commerce is daarvan het bekendste voorbeeld en de ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op.

Wat we doen.

Een webwinkel biedt kansen om meer of andere potentiële klanten te bereiken die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Wanneer dat eenmaal gelukt is, is er de uitdaging deze klant een zo aangenaam mogelijke ervaring te geven. Niet alleen tijdens het aankoopproces, maar ook bij de afhandeling van een klacht of retourprocedure wanneer een klant een keer minder tevreden is.

Bij Duracom staan we aan de wieg van een aantal bekende grote webwinkels en we durven ons hierin dan ook gerust een specialist te noemen. Van een snelle en gebruiksvriendelijke webshop die goed gevonden kan worden tot alle geautomatiseerde koppelingen op de achtergrond met leveranciers en logistieke partners, Duracom spreekt de juiste taal. Veel ontwikkelen we zelf, maar uiteraard werken we hierbij ook samen met andere partijen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, denk aan marketing en customer support.

Naast webwinkels en zelf te onderhouden websites zijn er meer software systemen die werkbaar gemaakt kunnen worden ‘in de cloud’. Bij het ontwikkelen van een nieuwe applicatie of het converteren van een bestaande oplossing kan het overal bereikbaar maken via internet ervan een groot voordeel zijn.

wie-zijn-wij.png

Duracom
Lavendelheide 8E
9202 PD Drachten

0512 79 52 10
info@duracom.nl

ONS TEAM.

Ons team van Willy Wortels.

Gerke.png
Gerke
Founder
Jappie.png
Jappie
Founder
Jurjen.png
Jurjen
Designer / Frontend
Wj.png
Wiebe-Jan
Developer / Frontend
Geoffrey.png
Geoffrey
Developer
incognito-man-free-vector-icon-800x566 (1).png
Gerhard
Developer
Jan.png
Jan
System administrator
wittenborg-douwe-egberts-gallery-100-freshbrew-ger.jpg
Douwe
Team motivator