Wie zijn wij.

Duracom is een fullservice internet- en webdevelopment bureau welke inmiddels bijna 15 jaar opereert vanuit het Friese Drachten.

Met een team van 9 specialisten op elk hun eigen vakgebied realiseren we websites, webwinkels en maatwerk webapplicaties. Volgens het YAGNI* principe creëren we doeltreffende internetoplossingen voor uiteenlopende klanten, klein en groot.

Ons team
team photo.png

Wat doen wij.

Bij Duracom staan we aan de wieg van een aantal bekende grote webwinkels en we durven ons hierin dan ook gerust een specialist te noemen. Van een snelle en gebruiksvriendelijke webshop die goed gevonden kan worden tot alle geautomatiseerde koppelingen op de achtergrond met leveranciers en logistieke partners, Duracom spreekt de juiste taal.

Naast webwinkels en zelf te onderhouden websites zijn er meer software systemen die werkbaar gemaakt kunnen worden ‘in de cloud’. Bij het ontwikkelen van een nieuwe applicatie of het converteren van een bestaande oplossing kan het overal bereikbaar maken via internet ervan een groot voordeel zijn.

Meer over onze aanpak
2h-media--RAQdm75oo4-unsplash.jpg

Ons werk.

Laptop
luchtinlaat close up - Unsplash - drew-beamer-uW-HagUX3CQ-unsplash.png
Winparts.
Webshop SEO Google Logistiek API B2B
2019-cybermonday-.jpg
MotorkledingStore.
Webshop SEO Google Logistiek B2B API
01.jpg
Firestop.
B2B QRcode Planning Offerte CRM
2022-07-28_164131.jpg
The Brand Floor.
Website Google SEO B2B QRcode
IMG-20210808-WA0037.jpg
Jacks Racing Day.
Events Tickets CRM Logistiek QRcode
|
Winparts

Trots op deze winnaar van de website van het jaar 2022 award. Duracom is sinds de eerste online-sale betrokken geweest bij de ontwikkeling en groei van Winparts, die zich tegenwoordig in Nederland de marktleider in haar categorie mag noemen.

MotorkledingStore

MotorkledingStore.nl is dé plaats waar u alle merken, kleuren, soorten en maten motorkleding vindt. Duracom mocht ook deze website realiseren, waarbij zowel de website als de backoffice gekoppeld is aan alle systemen. Denk hierbij aan klanten, orders, betalingen, logistiek (ook tussen de vier vestigingen), kassasystemen enzovoorts.

Firestop

Voor de #1 specialist in bouwkundige brandwering heeft Duracom meerdere maatwerkoplossingen mogen ontwikkelen. Dagelijks worden deze toepassingen door medewerkers op alle afdelingen van Firestop toegepast. Van werkvloer, sales tot administratie. 

The Brand Floor

Naast de vaste maatwerk oplossingen die wij voor The Brandfloor door de jaren heen hebben mogen realiseren voor hun opdrachtgevers, mochten wij ditmaal ook de nieuwe corporate website realiseren naar hun eigen ontwerp. Een leuk stukje maatwerk om te realiseren!

Jacks Racing Day

Eén keer per jaar trakteert JACK's je op het GROOTSTE gecombineerde

auto-, motor- en kartrace-evenenement van Europa op het TT Circuit

Assen. Je zit GRATIS op de beroemde TT-tribunes

en geniet van een dagvullend programma met autoraces, motorraces,

races met superkarts, stunts en demonstraties.

Contact.

Heeft u e-commerce plannen of loopt u met uw huidige webwinkel oplossing tegen beperkingen aan die een gezonde groei in de weg staan, neem dan contact op voor een vrijblijvende inventarisatie van de mogelijkheden.

Uiteraard denken we ook graag met u mee wanneer u een vraagstuk binnen uw bedrijf heeft waar de mogelijkheden van het internet wel eens de oplossing voor zou kunnen zijn.

Neem contact op