Vontis » Duracom

Per 1 januari 2018 neemt Duracom de website-tak van Vontis over.

Vontis draagt per 1 januari 2018 de dienstverlening van 110 klanten over aan Duracom in Drachten. Duracom neemt alle bestaande techniek (waaronder het Zesk CMS) en lopende abonnementen over.

Neem contact op

 • Met veel enthousiasme heten wij de 110 Vontis klanten welkom bij Duracom!

  Duracom en Vontis zijn al lange tijd in gesprek met elkaar omdat we qua kernwaarden ((nuchter en kwalitatief) erg dichtbij elkaar liggen. Daarnaast ligt de focus ook voor Duracom vooral op het technische vlak en sluit de gebruikte techniek erg goed bij elkaar aan. Voor de nieuwe klanten zal er niets veranderen. De tarieven en het CMS blijven gehandhaafd.

  Wij nemen de dienstverlening over als het gaat om de website, e-mail, hosting en onderhoud. Ook is het CMS Zesk/Sitestar nu onze verantwoordelijkheid. Zorgvuldig zullen wij met ons team van zes ontwikkelaars voortzetten hetgeen men gewend was. Met veel energie gaan we aan de slag met nieuwe ontwikkelingen.

  Vontis gaat zich met het het huidige team meer specialiseren in het ontwikkelen van maatwerksoftware zoals financiƫle koppelingen en webapplicaties. De klanten die maatwerksoftware bij Vontis hebben, blijven klant bij Vontis.

  Alle klanten zijn reeds persoonlijk op de hoogte gesteld van deze overname.
  Meer weten? Mailt u dan naar info@duracom.nl, of bel ons op 0512 79 52 10.

  Duracom
  Lavendelheide 8E
  9202 PD Drachten
  Telefoon: 0512 79 52 10
  info@duracom.nl


Alledrie tevreden en gelukkig met deze overeenkomst - Jappie Storm, Alex Jeensma, Gerke van Duinen (van links naar rechts)
 • "Alledrie tevreden en gelukkig met deze overeenkomst"
  (v.l.n.r Jappie Storm, Alex Jeensma, Gerke van Duinen)

 • technische realisatie

  Techniek

  Ons team bestaat uit Willy Wortels: geen uitdaging is te groot. Gelukkig houdt onze Friese nuchterheid ons bij de realiteit.

 • innovatie

  Innovatie

  Internet en haar mogelijkheden veranderen elke dag. Voor ons een mooie kans om mee te groeien, bijvoorbeeld op het gebied van Affiliates, Social Media en HTML5.

 • maatwerk

  Maatwerk

  Elke klant en elk vraagstuk is anders. Een webshop, een applicatie, een internetsite, meer traffic, meer sales, een beter cms? Wij bouwen graag een goede oplossing.